رئیس فناوری بسیج دانش‌آموزی و فرهنگیان با ابراز نگرانی نسبت به کم‌رنگ شدن ارزش‌های حکومتی در فضای مجازی گفت:« ۱۷میلیون ایرانی در سایت فیس‌بوک عضویت دارند و به نوعی در این سایت زندگی می‌کنند، این در حالی است که این سایت در ایران فیلتر است. »
مهدی جعفری که در همایش نهضت روشنگری سخن می گفت به فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار وب سایت به زبان فارسی « علیه باورهای حکومت » خبر داد و با ابراز نگرانی از « کمرنگ‌ شدن فرهنگ اسلامی در فیس بوک و اینترنت » و گفت: « کسی نمی‌تواند باور کند که کشور اسپانیا که امروز مهد فراماسونری، گیتار، آواز و هم‌جنس‌گرایی است زمانی مهد اسلام در اروپا بود.»
نگرانی حکومت از دسترسی ایرانیان به اینترنت بعد از انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ و به‌ویژه در ماه‌های اخیر افزایش یافته است آنچنان که اینترنت ملی برای محدود کردن ارتباطات مردم ایران به داخل کشور طراحی شد و در روزهای گذشته هم فیلترشکن‌ها از کار افتاده و امکان دسترسی به فیس‌بوک وجود ندارد.
در این رابطه خبرگزاری فارس به نقل از یک مقام مسئول از قطع " وی پی ان " ها توسط حکومت خبر داد و آن را غیرقانونی خواند.
 به گفته این مقام مطلع دستور قطع " وی پی ان " ها به شرکت ارتباطات زیرساخت، به عنوان بخش حاکمیت ابلاغ شده و به این ترتیب پورت‌های VPN از سوی حاکمیت بسته شده‌ است.
مقامات مسئول در حاکمیت جمهوری اسلامی بارها به ایده اینترنت پاک اشاره کرده اند و  در همین رابطه چندی پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه‌ریزی برای اجرایی کردن آن خبر داد.