ندای سبز آزادی: محمود احمدی نژاد در یک نشست خبری که
امروز با حضور ۲۰ خبرنگار رسانههای آمریکایی در هتل محل اقامت وی برگزار
شد، معترضان حوادث پس از انتخابات را عده قلیلی نامید که ساختمانها را
تخریب میکنند و خودروها را به آتش میکشند! وی همچنین ادعا کرد که
“مخالفان هم به اتفاق اعلام کردند که سند و مدرکی دال بر تخلف در انتخابات
ندارند” و باز مدعی شد: “متاسفانه ۳۳ نفر در حوادث بعد از انتخابات کشته
شدند که بیش از دو سوم آنها از نیروهای انتظامی یا مردم عادی هوادار دولت
بودند.”
رئیس دولت دهم در حالی این ادعا را با خبرنگاران آمریکایی در میان گذاشته
است که دستکم گزارش تفصیلی کمیته صیانت از آرا به ریاست علی اکبر
محتشمیپور حاوی دهها مورد از تخلفات اساسی و مؤثر صورت گرفته در جریان
انتخابات ریاست جمهوری است. هیچیک از سران مخالفان احمدینژاد در انتخابات
۸۸ نیز تاکنون صحبتی از نداشتن سند و مدرک برای وقوع تخلف در انتخابات
ندارند و مشخص نیست احمدینژاد چگونه به صراحت چنین ادعای آشکارا دروغی را
در جمع خبرنگاران مطرح کرده است.
همچنین گزارشهای متعدد موجود از جمله شهادت خانوادهها، و نیز گزارشهای
کمیته پیگیری امور آسیب دیدگان حوادث پس از انتخابات که جزئیاتی از آن چندی
پیش در کلمه منتشر شد، نشان میدهد که تا پایان تابستان ۸۸ نزدیک به صد
نفر از معترضان کشته شدهاند، و البته این غیر از کشتههای عاشورای ۸۸، ۲۵
بهمن ۸۹ و … است.
همچنین با وجود ادعاهای مکرر مسئولان امنیتی و نظامی مبنی بر بسیجی بودن
کشتهشدگان، تاکنون تنها یک نام به عنوان بسیجی کشتهشده در روزهای پس از
انتخابات اعلام شده که مشخص نیست خانوادهاش این موضوع را تایید میکنند یا
خیر. اما در عوض، در چند مورد تا به حال خانوادههای کشتهشدهها با نام و
نشان اعلام کردهاند که عزیز از دست رفتهی آنها بسیجی نبوده و رسانههای
اقتدارگرا به دروغ به نام انها مصاحبه درج کردهاند.
اما ادعای پلیس یا هوادار دولت بودن کشتهشدهها، اولین بار است که مطرح
میشود و به خاطر ساخت این دروغ تازه و خلاقانه، آن هم پس از دو سال و چند
ماه، باید به احمدینژاد تبریک گفت!
مدیریت جهانی از طریق سخنرانی بر صندلیهای خالی
روز گذشته به هنگام سخنرانی محمود احمدی نژاد در صحن علنی سازمان ملل،
نمایندگان بسیاری از کشور های مطرح دنیا سالن سخنرانی وی را به نشانه
اعتراض ترک کردند.
آنگونه که خبرگزاری ها از سخنرانی محمود احمدی نژاد در صحن علنی سازمان
ملل متحد گزارش داده اند، وی روز گذشته برای هفتمین بار در طول دوره ریاست
خویش بر دولت ایران، در سازمان ملل سخنرانی کرده و اتهامات فراوان او به
کشورهای غربی، باعث شده که هیاتهای آمریکایی و چندین کشور اروپایی صحن
سازمان ملل را ترک کنند؛ به طوری که برخی منابع خبری گزارش دادهاند در
پایان سخنرانیهای احمدینژاد، سالن تقریبا خالی بوده است.
احمدی نژاد در بخشی از سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل، از ترکیب کنونی شورای امنیت سازمان ملل انتقاد کرد و گفت که «ترکیب شورای امنیت ناعادلانه» است و افزود که تغییرات و اصلاحات برای تشکیل کامل و واقعی سازمان ملل نیاز اصلی و اساسی است که مجمع عمومی باید به آن بپردازد.
وی در خاتمه سخنان خود که بخش بزرگی از آن به موعظههای مذهبی شباهت داشت، اعلام کرد که «ملت بزرگ و تمدن ساز ایران آماده است در مسیر ریشه کن کردن ظلم و تبعیض و تحولات آزادیخواهانه و آینده درخشان، دست دیگر ملتها را بفشارد و توان خود را به مشارکت بگذارد.»
وی در حالی از طرح چندین پرسش برای حمله به آمریکا و کشورهای غربی در سخنرانی خود استفاده کرد که خود از بدو ورود به آمریکا مورد پرسشبسیاری رسانهها در زمینه حقوق بشر، آزادی بیان و قلم، حقوق زنان و اقلیتها و وضعیت اقتصادی ایران قرار گرفته است. او در قبال این پرسشها یا از پاسخ طفره رفته یا به توضیحاتی تبلیغاتی و غیرواقعی پرداخته است.
در عین حال سخنان احمدینژاد باعث شد که دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، که پس از او به سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل پرداخت، با اشاره به سخنان احمدینژاد بگوید : “او به ما نگفت که کشوری را مدیریت می کند که می توانند چنین انتخاباتی در آن برگزار کنند. آزادی ها را سرکوب می کنند و اجازه آزادی بیان نمی دهند. آنها همه کار برای سرکوب آزادی رسانه ها انجام می دهند. آنها تظاهرکنندگان را به خشن ترین شکل سرکوب می کنند و مخالفانی که در پی آینده ای بهتر هستند را زندانی و شکنجه می کنند.”
دیگر سخنان احمدی نژاد در نشست خبری امروز
به گزارش ایرنا، احمدی نژاد در نشست خبری امروز خود همچنین اظهار داشت : ما برای درمان ۸۰۰ هزار بیمار نیاز به سوخت ۲۰ درصد برای راکتور تحقیقاتی تهران داریم، اگر آژانس و یا کشورهای تولید کننده تضمین دهند که سوخت این راکتور را تامین می کنند، غنی سازی ۲۰ درصدی را متوقف می کنیم. تهران برای تولید غنی سازی ۲۰ درصدی کارخانه تاسیس و هزینه های زیادی را متحمل شده است ، درصورتی که دیگران به ما سوخت بفروشند، دلیلی برای غنی سازی وجود ندارد.
احمدی نژاد همچنین با انتقاد از سیاست غرب در قبال تحولات خاورمیانه خواستار واگذاری حق تصمیم گیری به مردم و مسئولیت حفظ امنیت خاورمیانه به کشورهای منطقه شد. وی اظهار داشت: رییس جمهوری آمریکا با شعار تغییر بر سر کار آمد، فرصت خوبی برای دولت آمریکا و جهان بود، اما از این فرصت خوب استفاده نشد.
رییس دولت دهم جمهوری اسلامی همچنین وجود بحران اقتصادی در ایران را رد کرد اما اذعان کرد برخی مشکلات اقتصادی وجود دارد که دولت با انجام اقدامات زیربنایی در صدد رفع آنها است.
وی در ابتدای این نشست هنگامی که با سؤالی درباره تاخیر در آزادی دو آمریکایی جاسوس در ایران و تاثیر تنش در میان دستگاههای حکومتی ایران بر آن، روبهرو شد، گفت: تاخیری در کار نبود. مهم اشخاص بودند که آزاد شدند.
یکی از حاضران هم از احمدی نژاد درباره بزرگترین اشتباه دوران ریاست جمهوری او سوال کرد. وی پاسخ داد: هیچ وقت ادعا نمی کنم که اشتباه نکردم. عده معدودی از انسانها بدون اشتباه هستند مانند حضرت محمد (ص) و حضرت عیسی (ع). در کتاب خاطراتم اشتباهاتم را خواهم نوشت.
احمدی نژاد در پاسخ به این سوال که جمهوری اسلامی ایران تنها حامی دولت سوریه است، چنین پاسخ داد: در منطقه ما و خارج از آن کشورهای متعددی هستند که با سوریه روابط بسیار خوبی دارند و از آن پشتیبانی می کنند، ما از تمام ملتهای منطقه، آزادی، عدالت و انتخاب که حق تمام آنهاست، حمایت می کنیم.
رییس دولت دهم ادامه داد: در اکثر نقاط دنیا نیاز به اصلاحات وجود دارد اما ما با دخالت بیگانگان مخالفیم. وی با این پرسش که ‘آیا در آمریکا نیاز به اصلاحات نیست و دمکراسی کامل است؟’ ادامه داد: در آمریکا دو حزب حاکمند ولی بقیه مردم کجا هستند؟ آیا سازمان ملل نیاز به اصلاحات ندارد. احمدی نژاد تصریح کرد: نظر ما بسیار روشن است. برای اصلاحات نیاز به به تفنگهای ناتو و بمباران نیست. دولتها و ملتها نباید همدیگر را بکشند!
وی همچنین از ارتباط ایران با هر دو طرف درگیری در سوریه خبر داد و گفت: با دولت و مخالفین در سوریه در تماسیم و تلاش می کنیم دیدگاههای آنها را به یکدیگر نزدیک کنیم.
یکی از حاضران ادعا کرد که دولت ایران با افراد معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری برخورد می کند. رییس دولت دهم اما گفت: شما می توانید قضاوت خودتان را داشته باشید. در ایران انتخاباتی با بالاترین میزان دمکراسی برگزار شد. رقبا و نامزدهای انتخاباتی از تمام ظرفیت ها استفاده کردند، عده ای هم تظاهرات کردند.
وی ادامه داد: اگر در آمریکا عده قلیلی ساختمان را تخریب کنند یا خودروها را به آتش بکشند، پلیس در برابر آنها چه خواهد کرد؟ حساب آنان از رای دهندگان جداست. ما از کسی نمی پرسیم که به چه کسی رای دادید. دستگاههای نظارتی رسیدگی و نتیجه را اعلام کردند. مخالفان هم به اتفاق اعلام کردند که سند و مدرکی دال بر تخلف در انتخابات ندارند.
احمدینژاد حساب مردم را از آشوبگران جدا دانست و تصریح کرد: متاسفانه ۳۳ نفر در این حوادث کشته شدند که بیش از دو سوم آنها از نیروهای انتظامی یا مردم عادی هوادار دولت بودند. وی افزود : روزانه ۳۰ نفر در درگیری پلیس در آمریکا کشته می شوند. آیا می توانیم بگوییم که پلیس مردم را سرکوب می کند؟
نماینده روزنامه نیویورک تایمز سوال کرد: آیا از تکرار سرنوشت حسنی مبارک نگران نیستید؟
احمدی نژاد با بیان اینکه ‘ما چرا باید نگران باشیم؟’ گفت: آنهایی که باید نگران باشند کسانی هستند که دیکتاتورها را حمایت کردند. رژیم مبارک مورد حمایت که بود؛ آمریکا یا ایران؟ ما از هیچ دیکتاتوری حمایت نکردیم. رژیم های تونس و مصر مورد حمایت غرب بودند.
نماینده سی .ان.ان نظر احمدی نژاد را درباره رییس جمهوری آمریکا و سخنان احمدی نژاد در خصوص نبود دگرباشان (همجنسگرایان) در ایران جویا شد. وی گفت: درباره همجنسگرایان حرف ما تغییر نمی کند. در ایران همجنس بازی عمل زشت محسوب می شود. آنها شرم دارند و در جامعه شناخته شده نیستند. این عمل بسیار زشت است و بر خلاف تعلیمات الهی و پیامبران و انسانیت است. به عنوان دولت نمی توانم جلوی این افراد را بگیرم.
رییس دولت دهم در خصوص اوباما نیز گفت: قبلا نظراتم را درباره رییس جمهوری آمریکا گفته ام. ایشان با شعار تغییر آمد که فرصت خوبی برای آمریکا و جهان بود. آیا از این فرصت خوب استفاده شد؟ قضاوت مردم آمریکا چیست؟ نظر من رای اکثریت مردم آمریکاست.
نماینده خبرگزاری رویترز از تاثیر تحریم ها بر اقتصاد ایران سوال کرد. احمدی نژاد گفت: نمی گوئیم که تحریم ها اثر ندارد اما قطعا تاثیر آن تعیین کننده نیست. مزاحمت هایی در بخش های اقتصادی ما ایجاد شده است. وی افزود: ایران کشور بزرگ و دارای ملتی توانمند است که به سرعت تهدیدها را تبدیل به فرصت می کند. ما بزرگترین اصلاحات اقتصادی را در شرایطی آغاز کردیم که بعضی ادعا کردند ایران را تحریم اقتصادی کرده اند.
احمدی نژاد همچنین تاثیر اصلاحات اقتصادی را موفقیت آمیز توصیف و اضافه کرد: پیشرفتهای صنعتی، عمران و آبادانی و سرمایه گذاری ما ادامه دارد. کافی است به بورس ایران توجه کنید که از موفق ترین بورسهای دنیاست. البته تورم هست و در کنار آن سیاست های جبرانی هم وجود دارد،
وی در عین حال ادعا کرد: بخش عمده مشکلات اقتصادی ما از گذشته و جنگ تحمیلی به ارث رسیده است اما بحران نداریم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت نامناسب اقتصادی در آمریکا گفت: وقتی در اخبار می شنویم که نرخ بیکاری در آمریکا افزایش یافته یا این که چهار میلیون بی خانمان در آمریکا وجود دارد، خوشحال نمی شویم. ما ناراحتیم که انسانهایی در رنج هستند.
منبع: کلمه
احمدی نژاد در بخشی از سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل، از ترکیب کنونی شورای امنیت سازمان ملل انتقاد کرد و گفت که «ترکیب شورای امنیت ناعادلانه» است و افزود که تغییرات و اصلاحات برای تشکیل کامل و واقعی سازمان ملل نیاز اصلی و اساسی است که مجمع عمومی باید به آن بپردازد.
وی در خاتمه سخنان خود که بخش بزرگی از آن به موعظههای مذهبی شباهت داشت، اعلام کرد که «ملت بزرگ و تمدن ساز ایران آماده است در مسیر ریشه کن کردن ظلم و تبعیض و تحولات آزادیخواهانه و آینده درخشان، دست دیگر ملتها را بفشارد و توان خود را به مشارکت بگذارد.»
وی در حالی از طرح چندین پرسش برای حمله به آمریکا و کشورهای غربی در سخنرانی خود استفاده کرد که خود از بدو ورود به آمریکا مورد پرسشبسیاری رسانهها در زمینه حقوق بشر، آزادی بیان و قلم، حقوق زنان و اقلیتها و وضعیت اقتصادی ایران قرار گرفته است. او در قبال این پرسشها یا از پاسخ طفره رفته یا به توضیحاتی تبلیغاتی و غیرواقعی پرداخته است.
در عین حال سخنان احمدینژاد باعث شد که دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، که پس از او به سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل پرداخت، با اشاره به سخنان احمدینژاد بگوید : “او به ما نگفت که کشوری را مدیریت می کند که می توانند چنین انتخاباتی در آن برگزار کنند. آزادی ها را سرکوب می کنند و اجازه آزادی بیان نمی دهند. آنها همه کار برای سرکوب آزادی رسانه ها انجام می دهند. آنها تظاهرکنندگان را به خشن ترین شکل سرکوب می کنند و مخالفانی که در پی آینده ای بهتر هستند را زندانی و شکنجه می کنند.”
دیگر سخنان احمدی نژاد در نشست خبری امروز
به گزارش ایرنا، احمدی نژاد در نشست خبری امروز خود همچنین اظهار داشت : ما برای درمان ۸۰۰ هزار بیمار نیاز به سوخت ۲۰ درصد برای راکتور تحقیقاتی تهران داریم، اگر آژانس و یا کشورهای تولید کننده تضمین دهند که سوخت این راکتور را تامین می کنند، غنی سازی ۲۰ درصدی را متوقف می کنیم. تهران برای تولید غنی سازی ۲۰ درصدی کارخانه تاسیس و هزینه های زیادی را متحمل شده است ، درصورتی که دیگران به ما سوخت بفروشند، دلیلی برای غنی سازی وجود ندارد.
احمدی نژاد همچنین با انتقاد از سیاست غرب در قبال تحولات خاورمیانه خواستار واگذاری حق تصمیم گیری به مردم و مسئولیت حفظ امنیت خاورمیانه به کشورهای منطقه شد. وی اظهار داشت: رییس جمهوری آمریکا با شعار تغییر بر سر کار آمد، فرصت خوبی برای دولت آمریکا و جهان بود، اما از این فرصت خوب استفاده نشد.
رییس دولت دهم جمهوری اسلامی همچنین وجود بحران اقتصادی در ایران را رد کرد اما اذعان کرد برخی مشکلات اقتصادی وجود دارد که دولت با انجام اقدامات زیربنایی در صدد رفع آنها است.
وی در ابتدای این نشست هنگامی که با سؤالی درباره تاخیر در آزادی دو آمریکایی جاسوس در ایران و تاثیر تنش در میان دستگاههای حکومتی ایران بر آن، روبهرو شد، گفت: تاخیری در کار نبود. مهم اشخاص بودند که آزاد شدند.
یکی از حاضران هم از احمدی نژاد درباره بزرگترین اشتباه دوران ریاست جمهوری او سوال کرد. وی پاسخ داد: هیچ وقت ادعا نمی کنم که اشتباه نکردم. عده معدودی از انسانها بدون اشتباه هستند مانند حضرت محمد (ص) و حضرت عیسی (ع). در کتاب خاطراتم اشتباهاتم را خواهم نوشت.
احمدی نژاد در پاسخ به این سوال که جمهوری اسلامی ایران تنها حامی دولت سوریه است، چنین پاسخ داد: در منطقه ما و خارج از آن کشورهای متعددی هستند که با سوریه روابط بسیار خوبی دارند و از آن پشتیبانی می کنند، ما از تمام ملتهای منطقه، آزادی، عدالت و انتخاب که حق تمام آنهاست، حمایت می کنیم.
رییس دولت دهم ادامه داد: در اکثر نقاط دنیا نیاز به اصلاحات وجود دارد اما ما با دخالت بیگانگان مخالفیم. وی با این پرسش که ‘آیا در آمریکا نیاز به اصلاحات نیست و دمکراسی کامل است؟’ ادامه داد: در آمریکا دو حزب حاکمند ولی بقیه مردم کجا هستند؟ آیا سازمان ملل نیاز به اصلاحات ندارد. احمدی نژاد تصریح کرد: نظر ما بسیار روشن است. برای اصلاحات نیاز به به تفنگهای ناتو و بمباران نیست. دولتها و ملتها نباید همدیگر را بکشند!
وی همچنین از ارتباط ایران با هر دو طرف درگیری در سوریه خبر داد و گفت: با دولت و مخالفین در سوریه در تماسیم و تلاش می کنیم دیدگاههای آنها را به یکدیگر نزدیک کنیم.
یکی از حاضران ادعا کرد که دولت ایران با افراد معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری برخورد می کند. رییس دولت دهم اما گفت: شما می توانید قضاوت خودتان را داشته باشید. در ایران انتخاباتی با بالاترین میزان دمکراسی برگزار شد. رقبا و نامزدهای انتخاباتی از تمام ظرفیت ها استفاده کردند، عده ای هم تظاهرات کردند.
وی ادامه داد: اگر در آمریکا عده قلیلی ساختمان را تخریب کنند یا خودروها را به آتش بکشند، پلیس در برابر آنها چه خواهد کرد؟ حساب آنان از رای دهندگان جداست. ما از کسی نمی پرسیم که به چه کسی رای دادید. دستگاههای نظارتی رسیدگی و نتیجه را اعلام کردند. مخالفان هم به اتفاق اعلام کردند که سند و مدرکی دال بر تخلف در انتخابات ندارند.
احمدینژاد حساب مردم را از آشوبگران جدا دانست و تصریح کرد: متاسفانه ۳۳ نفر در این حوادث کشته شدند که بیش از دو سوم آنها از نیروهای انتظامی یا مردم عادی هوادار دولت بودند. وی افزود : روزانه ۳۰ نفر در درگیری پلیس در آمریکا کشته می شوند. آیا می توانیم بگوییم که پلیس مردم را سرکوب می کند؟
نماینده روزنامه نیویورک تایمز سوال کرد: آیا از تکرار سرنوشت حسنی مبارک نگران نیستید؟
احمدی نژاد با بیان اینکه ‘ما چرا باید نگران باشیم؟’ گفت: آنهایی که باید نگران باشند کسانی هستند که دیکتاتورها را حمایت کردند. رژیم مبارک مورد حمایت که بود؛ آمریکا یا ایران؟ ما از هیچ دیکتاتوری حمایت نکردیم. رژیم های تونس و مصر مورد حمایت غرب بودند.
نماینده سی .ان.ان نظر احمدی نژاد را درباره رییس جمهوری آمریکا و سخنان احمدی نژاد در خصوص نبود دگرباشان (همجنسگرایان) در ایران جویا شد. وی گفت: درباره همجنسگرایان حرف ما تغییر نمی کند. در ایران همجنس بازی عمل زشت محسوب می شود. آنها شرم دارند و در جامعه شناخته شده نیستند. این عمل بسیار زشت است و بر خلاف تعلیمات الهی و پیامبران و انسانیت است. به عنوان دولت نمی توانم جلوی این افراد را بگیرم.
رییس دولت دهم در خصوص اوباما نیز گفت: قبلا نظراتم را درباره رییس جمهوری آمریکا گفته ام. ایشان با شعار تغییر آمد که فرصت خوبی برای آمریکا و جهان بود. آیا از این فرصت خوب استفاده شد؟ قضاوت مردم آمریکا چیست؟ نظر من رای اکثریت مردم آمریکاست.
نماینده خبرگزاری رویترز از تاثیر تحریم ها بر اقتصاد ایران سوال کرد. احمدی نژاد گفت: نمی گوئیم که تحریم ها اثر ندارد اما قطعا تاثیر آن تعیین کننده نیست. مزاحمت هایی در بخش های اقتصادی ما ایجاد شده است. وی افزود: ایران کشور بزرگ و دارای ملتی توانمند است که به سرعت تهدیدها را تبدیل به فرصت می کند. ما بزرگترین اصلاحات اقتصادی را در شرایطی آغاز کردیم که بعضی ادعا کردند ایران را تحریم اقتصادی کرده اند.
احمدی نژاد همچنین تاثیر اصلاحات اقتصادی را موفقیت آمیز توصیف و اضافه کرد: پیشرفتهای صنعتی، عمران و آبادانی و سرمایه گذاری ما ادامه دارد. کافی است به بورس ایران توجه کنید که از موفق ترین بورسهای دنیاست. البته تورم هست و در کنار آن سیاست های جبرانی هم وجود دارد،
وی در عین حال ادعا کرد: بخش عمده مشکلات اقتصادی ما از گذشته و جنگ تحمیلی به ارث رسیده است اما بحران نداریم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت نامناسب اقتصادی در آمریکا گفت: وقتی در اخبار می شنویم که نرخ بیکاری در آمریکا افزایش یافته یا این که چهار میلیون بی خانمان در آمریکا وجود دارد، خوشحال نمی شویم. ما ناراحتیم که انسانهایی در رنج هستند.
منبع: کلمه
0 نظر